Регистрация

Сос с бри

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
1149
Оцени рецептата

4 резена бекон, запържен до хрупкавост

225 г крема сирене, меко

130 г сирене бри, със стайна температура

2 с.л. мляко

1 с.л. лимонов сок

 

Поставете бекона в кухненски робот или пасатор и накълцайте ситно. Добавете останалите продукти и разбийте до гладкост. Оставете в хладилника до сервиране.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта