Регистрация

Сос от праскови

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
29 Mar
|
Видяна:
1367
Оцени рецептата

3 праскови, обелени или 3 чаши замразени праскови, нарязани на филийки

1 ч прясно изцеден портокалов сок

2 с.л. царевично нишесте

1/4 ч.л. смляно индийско орехче

 

Ако използвате пресни праскови, нарежете на филийки две от тях и заделете. Нарежете на едри кубчета останалата праскова. Ако използвате замразени плодове, заделете две чаши.

Портокаловият сок се изсипва в блендер. Добавете нарязаната ситно праскова или 1 чаша нарязани замразени праскови. Пасирайте до гладкост. Изсипва се в тенджера и се добавя царевичното нишесте и индийското орехче. Вари се, като се бърка непрекъснато, докато се сгъсти. Добавете останалите нарязани праскови. Загрейте. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта