Регистрация

Сос за патешко

Автор:
jordana
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
531
Оцени рецептата

1/2 ч конфитюр от праскови или кайсии

1/4 ч бял оцет

1 с.л. настърган джинджифил

1/3 ч ситно нарязан зелен лук

 

Комбинирайте конфитюра, оцета и джинджифила и сгорещете на слаб огън да заври. Оставете да къкри леко, като се разбърква от време на време, в продължение на 5 минути. Махнете от огъня и се разбърква с нарязания наситно лук. Съхранявайте в хладилник за 2 седмици.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта