Регистрация

Свинско с макарони

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
28 Oct
|
Видяна:
1055
Оцени рецептата

450 г свинска кайма

1/2 ч лук, нарязан

1/2 скилидка чесън, счукан

2 с.л. зехтин

1 консерва (225 г) доматен сос

1 консерва (170 г) доматено пюре

85 грама консервирани гъби, неотцедени

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

200 г макарони

2 ч настърган чедър

 

Запържете свинското месо, лука и чесъна в горещо олио, докато лукът стане златист. Добавете доматения сос, доматеното пюре, гъбите и подправки и оставете да къкри 15 минути. Редувайте слоеве макарони, сирене и месо в намазана с масло йенска тенджера. Поръсете със сирене и се пече във фурната на 180 градуса за 45 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта