Регистрация

Пържени пилешки гърди с ябълки

Автор:
Надежда
|
Дата:
09 Mar
|
Видяна:
1041
Оцени рецептата

2 цели пилешки гърди, без кожата и обезкостени

1/3 ч мед

2 ч.л. къри на прах

2 ябълки, обелени и нарязани

3 с.л. зехтин

1 стрък целина, нарязан тънко

1/4 ч стафиди

3 с.л. нарязан магданоз

 

Нарежете пилешкото на кубчета и се поставя в купа. Смесете меда и кърито и разбъркайте хубаво с месото. Добавете парченцата ябълка. Загрейте зехтина в голям тиган на силен огън. Задушете целината за 1 минута. Добавете ябълковата смес и се разбърква за 3-4 минути, само докато пилето вече не е розово. Добавете стафидите и магданоза, разбърква се добре и се сервира върху ориз. 





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта