Регистрация

Портокалово цвекло

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
12 Oct
|
Видяна:
977
Оцени рецептата

395 г цвекло

Кората и сокът от 1/2 портокал

1 с.л. царевично нишесте

2 с.л. - 3 с.л. заместител на захар

 

Отцедете течността от цвеклото в тенджера. Прибавете портокаловата кора. Оставете да заври. Оставете да къкри, докато се редуцира до 1/3 чаша. Смесете царевичното нишесте с портокаловия сок и добавете в сока от цвекло; варете, като се разбърква непрекъснато, докато се избистри и се сгъсти. Добавете цвеклото. Разбъркайте, на умерен огън, докато се сгорещи и покрие със сос. Отстранете от огъня; прибавете заместителя на захарта.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта