Регистрация

Пилешко соте

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
660
Оцени рецептата

4 пилешки гърди без кожа и кости

1 с.л. зехтин

1/2 ч.л. розмарин, натрошен

1 консерва домати

12 черни узрели маслини без костилки

1 зелена чушка, без семената,

нарязана на ленти

1 голям морков, нарязан на 6 см парчета

1 средно голяма тиквичка, нарязана на 6 см парчета

 

Запържете месото в зехтин. Поръсете с розмарин, сол и черен пипер на вкус. Добавете останалите съставки и оставете да заври. Покрийте и гответе три минути на умерен огън за 5 минути или докато се сгъсти.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта