Регистрация

Пилешки пай

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
30 Mar
|
Видяна:
947
Оцени рецептата

2 с.л. масло

1/2 ч нарязан лук

1 ч гъбена супа

1/2 ч мляко

1/8 ч.л. риган

1 1/2 ч нарязано на кубчета пилешко

1 ч цели малки картофи

1 ч грах

 

Запържете лука в маслото до омекване. Смесете супата, млякото, ригана и добавете лука и сгорещете. Сложете пилешкото, картофите и граха в касерола и полейте с течните съставки. Поръсете с галета или натрошени крекери и печете на 220 градуса във фурната за 20 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта