Регистрация

Пиле с ориз с шафран

Автор:
Жана
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
3657
Оцени рецептата

1 ч ориз

1 кубче пилешки бульон, натрошено

1/8 ч.л. конци шафран

1 ч доматен сос

1 пакет замразени пилешки гърди

1 ч замразен грах

3 ч вода

 

В тенджера, добавете 2 чаши вода при ориза, покрийте, оставете да заври и оставете да къкри 15 минути. В същото време, натрошете нишките шафран в 1 с.л. вода в чаша и ги оставете да се накисват. На половината от времето за готвене на ориза, добавете още 1 1/2 ч вода, шафрановата вода, доматения сос, пилето и граха. Покрийте, оставете да заври отново и оставете да къкри, докато оризът се сварен, около 7 минути. Добавете още вода, ако е необходимо.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
трагедия
Коментирай
anonymous23-04-2018
online casino online casino casino online casino casino online casino
anonymous23-04-2018
casino casino online online casino casino online casino casino
anonymous23-04-2018
casino online casino online online casino online casino casino online casino

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта