Регистрация

Пиле "Киев"

Автор:
Юлия
|
Дата:
17 Jun
|
Видяна:
749
Оцени рецептата

1/2 ч масло

3 скилидки чесън, нарязан на кубчета

1/4 ч лимонов сок

1/2 ч.л. универсална зеленчукова подправка

2 пилешки гърди без кожа и кости

2 яйца

1/2 ч зелен лук, нарязан фино

3 ч натрошени крекери

1/2 ч настърган пармезан

 

В тиган разтопете маслото и запържете леко чесъна с лимоновия сок и подправките. Инжектирайте гърдите с маслената смес. Добавете останалата течност при яйцата и разбийте. В отделна купа смесете лука, трохите и пармезана. Потопете гърдите първо в яйчената смес след това в трохите. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта