Регистрация

Печен пай с фъстъчено масло

Автор:
петя добрева
|
Дата:
12 Oct
|
Видяна:
545
Оцени рецептата

1 ч тъмен царевичен сироп

1 ч захар

1/2 ч.л. ванилия

3 яйцa, леко разбито

1/2 ч фъстъчено масло

1 готов блат за пай

 

Смесете царевичния сироп, захарта, ванилията, яйцата и фъстъченото масло и се изсипва в неизпечения блат. Пече се в загрята до 200 градуса фурна за 15 минути, след което температурата се намалява до 180 градуса и се пече още 30 до 35 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта