Регистрация

Печен боб в уреда за бавно готвене

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
03 Jul
|
Видяна:
960
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г бял боб, изплакнат, накиснат за през нощта

6 ч вода

3/4 ч меласа

1/2 ч кафе

1/4 ч кафява захар

1 с.л. ябълков оцет

2 ч.л. семена синап

1 1/2 ч.л. сол

Пипер, прясно смлян

1 глава лук, разполовена, набодена с 4 зърна карамфил

4 резена бекон, нарязан на кубчета

 

Начин на приготвяне:

Комбинирайте боба и водата в уреда за бавно готвене, покрийте и варете на слаб огън в продължение на 7 часа, докато омекне. Отцедете и оставете в хладилника. Смесете меласата, кафето, захарта, оцета, горчицата, солта и черния пипер в малка купа. Прибавете сместа в боба. Добавете лука и бекона, като притиснете в боба. Гответе в продължение на 7 часа или докато бобът се овкуси.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта