Регистрация

Песто хумус

Автор:
марина цекова
|
Дата:
16 Jan
|
Видяна:
996
Оцени рецептата

1 консерва нахут, почти отцеден (сокът заделен)

2 връзки босилек, нарязан

Сокът на 1/2 лимон

 

Сложете нахута, босилека и част от лимон в купичка. Пюрирайте с блендер. Добавете лимонов сок до получаване на желаната консистенция. Ако все още е твърде гъсто, може да добавите малко от останалия сок от нахута. Поднесете като сос за потапяне с пресен хляб.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта