Регистрация

Песто Халапеньо

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
720
Оцени рецептата

1/4 ч кедрови ядки

5 скилидки чесън, обелен

1 малко люто чушле, почистено от семената

1 ч магданоз

2 ч листа босилек

1/2 ч зехтин

 

Поставете ядките, чесъна и лютото чушле в блендер и разбийте за 30 секунди. Добавете магданоза, босилека и зехтина; разбийте няколко пъти, за да се смесят зеленчуците с маслото. Пюрирайте фино за около 30 сек.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта