Регистрация

Паста с кисело зеле

Автор:
Генчев
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
1657
Оцени рецептата

226 г широка паста

3 с.л. масло или маргарин; меко

450 г кисело зеле; отцедено

2 ч телешко варено консерва; нарязано

2 средно големи домата, обелени и нарязани на парчета

1/4 ч готов сос с майонеза и кетчуп

2 ч швейцарско сирене, настъргано

4 ръжени бисквити; натрошени

1/2 ч.л. семена кимион

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете с масло дълбок съд за печене с капак. Сварете пастата според указанията на опаковката. Разбъркайте с маслото. Подредете слой паста, кисело зеле, телешко и домати в приготвената тавичка. Полейте на места със соса и се поръсва със сирене. Покрийте с натрошените бисквити и семената кимион. Пече се, покрито, за 40 мин. Свалете капака и се пече още 15 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта