Регистрация

Орехов кейк за кафе

Автор:
lazova
|
Дата:
07 Mar
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

1 3/4 ч захар

3/4 ч масло

1 3/4 ч захар

3/4 ч масло

3 ч брашно, пресято

1 с.л. бакпулвер

1 ч.л. сол

1 1/8 ч мляко

4 белтъка

1 ч кафява захар

2 с.л. канела

3/4 ч брашно

3/4 ч масло

2 ч орехи

 

За топинга:

Разбийте на крем захарта и маслото. Пресейте брашното, бакпулвера и солта. Добавете пресетите съставки, като се редува с млякото. Добавете белтъците, разбити на сняг. Изсипете в добре намазана тавичка. Смесете продуктите за топинга, докато се получат бучици с размера на грахово зърно. Добавете орехите. Намажете върху тортата и печете на 180С за 40-50 мин. Нарежете на квадрати. 





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта