Регистрация

Наденица с чушки

Автор:
radito
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
594
Оцени рецептата

Запържете италиански наденички (около 900 г) в тенджера до покафеняване. Отцедете мазнината и оставете да се поохладят. През това време нарежете връзка лук и чушки и по желание добавете скилидка чесън. Подредете зеленчуците в уреда за бавно готвене. След това нарежете ситно наденицата. Добавете я в уреда. Покрийте с една консерва от 225 г доматен сос и прибавете риган, босилек или други зелени подправки по избор. Гответе около 6-7 часа. Поднесете с питка.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта