Регистрация

Мариновани соеви кълнове

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
935
Оцени рецептата

900 г соеви кълнове

1 ч.л. чесън, счукан

2 ч вряща подсолена вода

2 ч.л. печени печени сусамови семена

2 големи стръка зелен боб, само перата, ситно нарязан

мононатриев глутамат (по желание)

2 с.л. семена сусам, препечен

1 ч.л. сол

 

Подрежете кълновете и измийте много добре. Сложете зелето във вряща вода, покрийте, изключете огъня и оставете да престои в продължение на 2 или 3 минути (зелето трябва да остане хрупкаво). Отцедете, но не изплаквайте. В купа смесете зелето със зеления лук, солта, чесъна, сусама и сусамовото олио; разбъркайте добре, за да се смеси.

 





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта