Регистрация

Лимски фасул по селски

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
858
Оцени рецептата

280 г замразен лимски фасул

1 голяма консерва домати

1/2 ч нарязан лук

1/4 ч кафява захар

1 ч.л. чили на прах

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. чесън на прах

1/8 ч.л. пипер

6 с.л. бекон, нарязан на парчета

 

Смесете всички съставки. Пече се на 180 градуса в продължение на 3 часа.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта