Регистрация

Лесна касерола с патладжан

Автор:
Milikin
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
774
Оцени рецептата

1 малък патладжан

225 г наденица, само вътрешността, намачкана

1 малка глава лук, нарязан

1 яйце, добре разбито

1/2 ч галета

1 ч.л. масло или маргарин, разтопено

1/4 ч натрошени крекери

 

Обелете патладжана и се нарязва на кубчета от по 2-3 см. Сварете в малко количество вряща вода за 10 минути или докато омекне. Отцедете. Оставете да се поохлади. Запържете наденицата с лука, докато лукът омекне и наденица е кафява. Смесете патладжана, сместа с наденица, яйцето и галетата. Разбърква се добре и се изсипва в намазана дълбока йенска тенджера. Смесете маслото и натрошените крекери; поръсете ястието. Пече се на 180 градуса в продължение на 25 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта