Регистрация

Лесен пай с ядки

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
587
Оцени рецептата

1 неизпечен блат за пай от 23 см

1 чаша полусладък шоколадов чипс

1/4 чаша масло или маргарин

1 консерва подсладено кондензирано мляко

1/2 чаша готов микс за бисквити

2 яйца

1 чаена лъжичка ванилия

1 чаена чаша счукани орехи

ванилов сладолед

 

Загрейте фурната до 190С. Изпечете пая за 10 минути; извадете от фурната. Намалете температурата на фурната до 160С. В тенджера на слаб огън, разтопете чипса с маслото или маргарина. С миксер, разбийте сместа с шоколад и кондензираното мляко, микса за бисквитки, яйцата и ванилията до гладкост. Добавете ядките. Изсипва се в готовия пай. Пече се 35-40 минути или докато центърът се втвърди. Сервирайте топло или на стайна температура с ванилов сладолед. Замразете остатъците.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта