Регистрация

Къри със зелен фасул

Автор:
lazova
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
620
Оцени рецептата

450 г пресен зелен фасул

2 с.л. тайландска къри паста

2 с.л. олио бамбукови кълнове

6 ч пилешки бульон

 

Загрейте олиото в голям тиган. Добавете къри пастата и запържете около 1 минута. Добавете бульона, зеления фасул и бамбуковите кълнове. Оставете да заври и оставете да къкри за 15-20 минути. Добавете още вода, ако е необходимо. Намалете температурата и гответе, докато фасулът омекне и абсорбира аромата на кърито. Поднесете в купа върху ориз.

 





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта