Регистрация

Кафяв ориз със сьомга

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
1023
Оцени рецептата

300 г замразена царевица

180 г сьомга, консерва, отцедена

3/4 ч кафяв ориз

2/3 чаша вода

2 с.л. зелен лук, нарязан на филийки

1/2 ч пилешки бульон

1/4 ч.л. сушен копър - натрошен

1/4 ч настърган Чедър

 

Загрейте фурната до 190ºС. В йенска тенджера с капак, смесете царевицата, сьомгата, ориза, водата, зеления лук, бульона на гранули и копъра. Покрийте и печете 30 минути или докато оризът омекне. Поръсете със сирене. Пече се непокрито за около още 5 минути или докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта