Регистрация

Касерола със свинско и зеле

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
11 Feb
|
Видяна:
933
Оцени рецептата

900 г свинско, нарязано на кубчета от по 1 см

60 г подправено брашно

15 г семена ким

85 г свинска мас

2 ч.л. червен пипер

170 г нарязано ситно зеле или

кисело зеле

60 г доматено пюре

1 ч вода

1 ч.л. оцет

115 г заквасена сметана

450 г лук

 

Оваляйте кубчетата месо в подправеното брашно и ким. Сгорещете маста и запържете месото в тенджера с капак. Разклаща се от време на време и гответе, докато стане кафяво, около 10 минути. След това се червения пипер и нарязания лук. Разбъркайте няколко минути, добавете доматеното пюре и зелето и оцета и студената вода. Подправете с малко сол. Оставете да къкри за 1 1/2 часа или докато месото омекне. Добавете заквасената сметана или кисело мляко в последната минута.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта