Регистрация

Касерола със зелен фасул

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
902
Оцени рецептата

2 консерви (450 г) зелен боб, изплакнат и отцеден

3/4 чаша мляко

1 консерва крем-супа от гъби

1/8 ч.л. черен пипер

1 консерва (70 г) пържен лук

 

Загрейте фурната до 180 градуса.

В средно голяма купа, смесете боба, млякото, супата, пипера и 1/2 консерва лук. Изсипете в намаслена йенска тенджера. Пече се, непокрито, на 180 градуса за 30 минути или докато се сгорещи. Покрийте с останалия лук и печете, непокрито 5 минути или докато лукът е златисто кафяв.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта