Регистрация

Касерола с ямс и тиква

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
720
Оцени рецептата

2 големи тикви цигулка, печени

2 ямса, печени

1/2 ч сок от портокал, прясно изцеден

Смляна канела

Настъргано индийско орехче

 

Загрейте фурната до 180ºС. Издълбайте тиквата от кората. Поставете в голяма купа или кухненски робот. Обелете ямса и го добавете при тиквата. Разбийте или намачкайте на пюре, като добавите и кленовия сироп и портокаловия сок. Сложете сместа в йенска тенджера и поръсете с канела и индийско орехче на вкус. Печете в продължение на 20 - 30 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта