Регистрация

Касерола с тиква и сирене

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
853
Оцени рецептата

6 средно големи тикви цигулка

1 глава лук, нарязан

3 с.л. сушен магданоз, натрошен

Сол и черен пипер на вкус

1 ч натрошени бисквити

1 ч сирене

1/4 ч мляко или сметана

1 малък пакет настърган пармезан

 

Нарежете тиквата и лука. Задушете ги в малко количество вода до готовност; отцедете и намачкайте на каша. Добавете останалите съставки, като заделите малко сирене за поръсване. Пече се в намаслена тавичка на 180 градуса в продължение на 25 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта