Регистрация

Касерола с телешка кайма и картофи

Автор:
hodjeva
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
622
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

1 глава лук, нарязан

340 г заквасена сметана

300 г пилешка крем супа

300 г гъбена крем супа

450 г чедър, настърган

1 пакет замразени картофи за пържене

 

Запържете смляното месо и нарязания лук; подправете със сол и черен пипер. Отцедете. Подредете останалите съставки на слоеве в йенска тенджера. Покрийте с картофите. Печете на 180 градуса за 1 час или до кафяво.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта