Регистрация

Касерола с телешка кайма и зелен фасул

Автор:
яна маринова
|
Дата:
03 Feb
|
Видяна:
1038
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

1 средно голяма глава лук, нарязан

1 ч.л. чесън, счукан

1 зелена чушка, нарязана

2 консерви зелен боб

2 консерви доматена супа

Сол на вкус

Пипер на вкус

2 яйца

6 картофа; сварени и намачкани

 

1. Запържете телешката кайма, лука и зелената пиперка в тиган.

2. Добавете зеления фасул и супата; разбъркайте добре.

3. Пече се в продължение на 30 минути на 180С.

4. Добавете солта, черния пипер и яйцата при картофеното пюре и изсипете върху ястието.

5. Върнете във фурната и печете още 15 - 20 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта