Регистрация

Касерола с рачешко

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
28 Mar
|
Видяна:
829
Оцени рецептата

1 ч майонеза

1 ч заквасена сметана

2 с.л. магданоз

1 с.л. лук, нарязан на кубчета

1 зелена чушка, нарязана на кубчета

1 ч.л. къри на прах

6 твърдо сварени яйца, нарязани ситно

450 г рачешко месо

Червен пипер

 

Смесете всички съставки, с изключение на червения пипер. Сложете в намазана тавичка. Поръсете с червен пипер. Пече се на 180°С за 40 до 50 минути. Сервирайте върху горещ, сварен ориз.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта