Регистрация

Касерола с просо

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
557
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 ч просо

1 глава лук

1 морков

зехтин

4 ч вряща вода

1 с.л. соев сос

 

Начин на приготвяне:

Препечете просото в сух тиган, докато стане златисто на цвят. Извадете от съда. Налейте достатъчно олио в тигана, така че да покрие леко дъното. Запържете нарязания лук, докато стане прозрачен. Добавете нарязания морков. Задушете още няколко минути. Добавете водата, просото и около една супена лъжица соев сос или тамари. Оставете да заври и оставете да къкри за 20 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта