Регистрация

Касерола с грис и сирене

Автор:
lazova
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
622
Оцени рецептата

4 ч вода

1/2 ч.л. сол

1 ч грис

1 ч настърган чедър

225 г топено сирене с люти чушки, нарязано на кубчета

1/4 ч масло или маргарин

3 яйца, леко разбити

2 с.л. нарязани на кубчета люти чушки

1 с.л. сос Уорчестър

Червен пипер

 

Загрейте фурната до 180 градуса.

Намажете с масло йенска тенджера с обем 2 л. Сложете водата и солта в тенджера и оставете да заври. Добавете гриса. Покрийте, намалете огъня до слаб и варете 5 минути, като се разбърква от време на време. Отстранете от огъня. Добавете сирената и маслото, докато се разтопят. Добавете яйцата, лютите чушки и соса Уорчестър и смесете хубаво. Изсипете сместа в подготвения съд. Поръсете с червен пипер, ако желаете. Пече се 40-45 минути до стягане. Оставете да престои 10 минути преди да поднесете.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта