Регистрация

Карфиол с подправки

Автор:
Milikin
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
655
Оцени рецептата

680 г карфиол, сварен и отцеден

1/4 ч маргарин

1/2 ч нарязан лук

1/2 ч нарязана целина

1 ч.л. универсална подправка за пилешко

2 ч.л. пилешки бульон

1/2 ч.л. сушен градински чай, стрит

1 бурканче (115 г) гъби, отцедени

Сол и черен пипер на вкус

 

Разтопете маргарина в тенджера. Добавете лука и целината и задушете, като разбърквате често, докато омекнат - около 10 минути. Сваля се от огъня и се добавя бульонът, подправката и градинския чай. Загрейте фурната до 180ºС. Нарежете карфиола. Добавете сместа с лука, отцедените гъби и солта и черния пипер и разбъркайте добре. Поставете сместа в тавичка, напръскана с незалепващ спрей. Пече се 20 минути.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта