Регистрация

Кактус чили

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
862
Оцени рецептата

2 консерви домати

2 скилидки чесън, нарязан

2 консерви червен боб, отцеден

1 щипка сол

1 консерва доматен сос

900 г говежда кайма

1/4 ч бяло вино

1 1/2 с.л. чили на прах

1 средно голяма глава лук, нарязан

 

Запържете каймата с лука и чесъна. Отстранете излишната мазнина. Смесете всички съставки в уреда за бавно готвене. Разбърква се добре. Покрийте и гответе на слаб огън за 7-8 часа. Сервира се със заквасена сметана, нарязан зелен лук, настърган Чедър и едро смлян червен пипер. 





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта