Регистрация

Кайсии в бренди

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
1208
Оцени рецептата

Настържете пресни кайсии, не много зрели. Към половината от теглото им, добавете захар, налейте достатъчно вода, така че да покрие плодовете и оставете да ври, като отстранявате пяната от повърхността. След това прибавете кайсиите и ги оставете за пет или шест минути. Извадете ги от сиропа и сложете в да се охладят; варете сиропа докато се редуцира наполовина. Когато кайсиите се охладят, ги сложете в бутилки и ги покрийте с равни количества сироп и бренди.





Виж още от категория "Алкохолни напитки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта