Регистрация

Кайсиево пилешко

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
816
Оцени рецептата

2 пилета, нарязани на порции

брашно 1 разбито яйце брашно Маца 1 буркан кайсиев конфитюр

1 1/2 ч патешки сос - или още конфитюр

1/2 ч кетчуп

4 с.л. кафява захар - или мед

4 с.л. оцет

гъби - по желание

 

Оваляйте парчетата пилешко в брашно, потопете в яйце, след това в брашно Маца. Пече се 30 мин. на 180С. Смесете останалите съставки. Оставете да заври и изсипете върху месото. Пече се 1 час при 180С и 1 час при 150С. Гъби могат да се добавят през втория час.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта