Регистрация

Италиански сос песто

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
710
Оцени рецептата

3 ч пресен босилек

3/4 ч зехтин

1/4 ч кедрови ядки

3 скилидки чесън

1 ч.л. сол

1/2 ч настърган пармезан

3 с.л. настърган кашкавал

 

Поставете босилека, маслото, кедровите ядки, чесъна и солта в блендер или кухненски робот. Пюрирайте до гладкост. Изсипете в купа. Добавете пармезана и кашкавала. Разбърква се добре. Опитайте и регулирайте подправките.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта