Регистрация

Зеленчуков бульон (за вегани)

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
21 Feb
|
Видяна:
767
Оцени рецептата

6 1/2 л вода

2 ч бяло вино

6 стръка целина, нарязани на филийки

6 моркова; почистени и нарязан едро

2 големи картофа; почистени и нарязани едро

3 средно големи тиквички, нарязани на дебели филийки

2 големи глави лук, нарязан

1 стрък праз, бяла част само, почистен и нарязан на парчета

5-6 скилидки чесън, счукан

225 г гъби, почистени

10 цели зърна черен пипер

Стръкове магданоз

Стръкове мащерка

2 дафинови листа

 

Поставете всички съставки в голяма тенджера. Оставете да заври, намалете котлона, покрийте и оставете да къкри за 3 - 4 часа. Прецедете течността и изхвърлете зеленчуците.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта