Регистрация

Дресинг с печена червена чушка и див лук

Автор:
Юлия
|
Дата:
19 Jul
|
Видяна:
690
Оцени рецептата

1 сладка червена чушка, печена, обелена и нарязана

1/2 ч печени червени чушки от буркан

1/3 ч винен оцет

1 скилидка чесън, счукан

1 ч зехтин

1/3 ч наситнен пресен див лук

сол

прясно смлян бял пипер

 

Поставете червената чушка, оцета и чесъна в блендер. Разбива се, докато сместа стане гладка. Без да спирате уреда, бавно налейте зехтина, докато се обедини напълно. Добавете дивия лук и сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта