Регистрация

Джинджифилов сос за задушен рак

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
14 Jan
|
Видяна:
685
Оцени рецептата

1 жив рак

1/2 ч нарязан пресен джинджифил

1/2 ч оцет

1/3 ч соев сос

1/3 ч захар или на вкус

 

Поставете живия рак в уреда за готвене на пара над вряща вода; покрийте с капак и гответе на пара за 15 минути. Междувременно, смесете останалите съставки старателно, докато захарта се разтвори. Разделете соса между 2 до 4 чаши за потапяне, в зависимост от броя на порциите. Сервирайте със задушените раци.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта