Регистрация

Десертен сос с бърбън

Автор:
irina
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

1/2 ч масло, със стайна температура

1 ч захар

4 жълтъка, леко разбити

щипка сол

1 ч сгорещена сметана

1/2 ч бърбън

 

В малка купа с миксер разбийте на крем маслото и захарта. Прехвърлете в съд, поставен на водна баня, без да докосва къкрещата вода. Разбийте с жълтъците и солта. Бавно добавете горещата сметана и се разбърква, докато се сгъсти. Добавете бърбъна и се разбърква, докато се получи гладка консистенция Дръжте на топло. Сервирайте с пудинг, сладолед или кекс.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта