Регистрация

Грейви с шунка

Автор:
benito
|
Дата:
25 Mar
|
Видяна:
1136
Оцени рецептата

4 с.л. от соковете, отделени в тигана при пърженето на 4 пържоли шунка

1/4 ч кафява захар

1/2 ч силно прясно сварено черно кафе

 

Извадете пържолите от тигана, в който сте ги приготвяли и отмерете 4 супени лъжици от соса. Изхвърлете от останалата мазнина. Прибавете захарта в тигана на слаб огън, като бъркате непрекъснато, докато се разтвори. Добавете кафето и оставете да къкри, докато сосът стане кафяв (може би около 5 минути). НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ сосът да заври! Изсипете соса върху шунката и сервирайте.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта