Бяло чили
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
3 ч консервиран бял боб, неотцеден
3/4 ч пилешки бульон
1 с.л. чесън, счукан
2 ч орехи, нарязани
1 1/8 с.л. зехтин
90 г нарязано зелено чили
1 леко люто зелено чили - без семената и нарязано
2 ч.л. смлян кимион
2 ч.л. сушен риган
1/4 ч.л. смлян карамфил
1/4 ч.л. лют червен пипер
1 капка лют сос
1 кг пилешки гърди, поширани, без кожата, нарязани на кубчета
За гарниране:
настъргано сирене
салца
зелен лук, нарязан
Смесете неотцедения боб с пилешкия бульон в касерола с обем 3 1/2 л. В малък тиган, леко задушете чесъна и лука в мазнината, докато станат полупрозрачни и омекнат. Добавете чилито и подправките се разбърква много добре. Добавете лучената смес при боба. Добавете пилешкото месо и варете на слаб огън в продължение на 5 минути или докато се сгорещи. Добавете още пилешки бульон, ако е необходимо и се сгорещява. Поднесете, гарнирано със сирене, салца и зелен лук.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ