Регистрация

Бяло чили

Автор:
трайкова
|
Дата:
31 Aug
|
Видяна:
692
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

900 г пилешки гърди, нарязани на кубчета

1 ч нарязан лук шалот

6 ч.л. чесън, счукан

4 ч консервирани домати, неотцедени

740 мл пилешки бульон

2 ч нарязано зелено чили

1 ч.л. риган

1 ч.л. кориандър

1/2 ч.л. кимион

4 консерви боб, отцеден

6 с.л. сок от лайм

1/2 ч.л. черен пипер

1/2 ч настърган Чедър

 

Намажете голям тиган с малко мазнина. Добавете зехтина и сгорещете на средно силен огън. Добавете пилешкото и се разбърква за 3 минути или до готовност. Извадете месото от съда и оставете настрана. Добавете лука шалот и чесъна в същия съд и запържете до омекване. Прибавете доматите, пилешкия бульон, лютите чушки и подправките. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 20 минути. Добавете пилешкото и боба, гответе 5 минути, прибавете сока от лайм и черния пипер. Оставете да заври. Сложете всичко в уреда за бавно готвене и гответе 8 часа. Сервирайте в купи, гарнирано със сирене.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта