Регистрация

Бърза касерола

Автор:
любомира
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
905
Оцени рецептата

1 супена лъжица масло

1 супена лъжица лук, нарязан

1 чаша целина, нарязана

3/4 чаша ориз

1 консерва крем супа от гъби

1 консерва супа от пиле и ориз

1 консерва говежди бульон

 

Запържете лука и целината, добавете ги с другите съставки в йенска тенджера и се пече на 180 градуса, докато оризът е готов, за около 1 час.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта