Регистрация

Билкова паста с мащерка и лимон

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
785
Оцени рецептата

Необходими продукти:

4 с.л. лук шалот, нарязан

3 с.л. бадеми, смлени

4 с.л. настъргана лимонова кора

2 с.л. мащерка, прясна

2 с.л. магданоз, пресен, нарязан

1 с.л. див лук, пресен, нарязан

3/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. бял пипер

3/4 ч зехтин

 

Начин на приготвяне:

В кухненски робот или пасатор, смесете шалота, бадемите, лимоновата кора, мащерката, магданоза и дивия лук. Добавете солта и белия пипер. Без да спирате уреда, бавно налейте зехтина. Прехвърля се в темперирани стъклени буркани и се съхранява в хладилник (8-10 седмици) или във фризера за една година.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта