Регистрация

Чътни сос за потапяне

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
615
Оцени рецептата

4 яйца, твърдо сварени

85 г крема сирене

1 с.л. сос Уорчестър

1 с.л. къри на прах

лют червен пипер

сос Табаско

¼ с.л. целина, семена

2 с.л. майонеза

Сол

Черен пипер, смлян

4 с.л. чътни

 

Нарежете фино яйцата, намачкайте ги на каша със сиренето. Добавете останалите съставки, като сложите чътнито последно. Оставете в хладилника. Сервира се като сос за потапяне.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта