Регистрация

Чили кон карне

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
599
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

1 ч лук, нарязан на кубчета

1/2 ч зелена чушка, нарязана на кубчета

1/4 ч мазнина

2 ч консервиран червен боб

1 ч целина, ситно нарязана на кубчета

2 1/2 консерви домати

2 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

1 ч.л. захар

2 ч.л. чили на прах

1/2 скилидка чесън, счукан

 

Запържете месото много добре в тенджерата под налягане. Добавете зелената чушка и лука. Намачкайте 1 чаша боб и добавете към сместа в съда, заедно с 1 чаша цели зърна боб и останалите съставки. Гответе 15 мин. под налягане. Веднага спаднете налягането. Оставете да ври без да е под налягане, докато достигне желаната консистенция.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта