Регистрация

Тиквен пай

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
477
Оцени рецептата

2 големи яйца; леко разбити

450 г сварена тиква

3/4 ч захар

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. канела

1 1/8 ч.л. смлян джинджифил

1/4 ч.л. смлян карамфил

1/8 ч.л. смляно индийско орехче

1 1/2 ч кондензирано мляко

1 замразен дълбок блат за пай

 

Смесете всички продукти, без блата за пай, на пюре и заделете. Загрейте фурната до 220С и едновременно с това сгорещете тавичка. Сложете блата в предварително затоплената тавичка и изсипете плънката в него. Поставете във фурната и печете 15 минути. След това намалете температурата на фурната до 180С и се пече още 40-50 минути или докато нож, поставен в центъра, излезе чист. Охлажда се напълно.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта