Регистрация

Сос със сьомга и авокадо

Автор:
blazheva
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
641
Оцени рецептата

213 г консерва сьомга

2 бр. авокадо, обелени и нарязани

настърганата кора и сокът на 1 лайм

4 домата, обелени и нарязани

15 г извара

2 пресни зелени люти чушки, без семената и ситно нарязани

2 с.л. цедено кисело мляко

Сол и черен пипер - на вкус

Тортила чипс за поднасяне

Печени на фурна картофи с кожата

 

Отцедете консервата сьомга и натрошете рибата в голяма купа. Намачкайте авокадото с кората и сока от лайм, смесете със сьомгата след това се добавят доматите, сиренето, лютите чушки и киселото мляко. Разбърква се добре, като внимавате да не пюрирате до гладкост. Подправете на вкус, след това поднесете с тортила чипс или печени картофи.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта